Fixa fälgar

Fixa och renovera fälgar hos mig

Att fixa dina fälgar hos oss innebär att du får en komplett renovering med högsta precision och kvalitet. Vi hanterar allt från kantstötningar och repor till missfärgningar och skevheter. Våra tjänster inkluderar blästring av klarlack, reparation av skador, lackering vid behov, och svarvning med CNC-maskin (Diamond cut) följt av ny klarlack.

Skicka dina fälgar till oss idag för en utmärkt fälgrenovering! Fälgfixarn Däckman, när du behöver fixa fälgarna idag!

Fälglackering

Hos oss hittar du ett stort utbud av lacker för dina fälgar, inklusive effektlack, pulverlack och 2-komponentslack, för att ge dina fälgar ett nytt och fräscht utseende.

 • Blank Antracit

  Blank antracit ger en högblank, mörkgrå finish som ger ett elegant och modernt utseende. Denna typ av lackering är perfekt för att ge fälgarna ett sofistikerat utseende.

 • Matt Antracit

  Matt antracit erbjuder en matt, mörkgrå yta som ger ett subtilt och stilrent intryck. Det är ett utmärkt val för dem som vill ha en diskret men ändå attraktiv finish på sina fälgar.

 • Chrome Silver

  Chrome silver ger fälgarna en glänsande, spegelblank yta som liknar krom. Denna typ av lackering är idealisk för att ge fälgarna en lysande och iögonfallande look.

 • Blank Svart

  Blank svart är en tidlös färg som ger fälgarna en djup och reflekterande finish. Detta val passar perfekt för alla typer av bilar och ger dem ett elegant och sofistikerat utseende.

 • Matt Svart

  Matt svart erbjuder en icke-reflekterande, stilren yta som ger en modern och sportig look. Det är ett populärt val för dem som vill ha en diskret men ändå imponerande finish.

 • Pulverlack Silver

  Pulverlack i silver ger dina fälgar en hållbar och snygg finish som tål tuffa förhållanden. Denna metod skapar en jämn yta med en elegant glans som ger dina fälgar ett nytt utseende.

Du kan läsa mer om våra lackeringstjänster här:

Lackering

Fälgreparation och renovering

Hos Fälgfixarn Däckman erbjuder vi omfattande fälgreparationer som täcker alla typer av skador. Vi hanterar kantstötningar, repor, missfärgningar och skevheter med högsta precision och kvalitet. Vår process börjar med en noggrann inspektion för att bedöma skadans omfattning och planera rätt åtgärder.

Därefter utför vi blästring för att avlägsna gamla lager av färg och lack. Skadade områden svetsas och riktas för att återställa fälgens ursprungliga form.

Genom vår expertis och avancerade teknik ser vi till att varje fälg blir som ny igen, redo att imponera på vägarna. Så kontakta oss redan idag om du är i behov av att fixa dina fälgar i Göteborg, Stockholm och övriga Sverige.

Lackering och finishing

Efter reparationen är nästa steg att ge dina fälgar en snygg och hållbar finish. Vi erbjuder ett brett utbud av lackeringstjänster, inklusive effektlack, pulverlack och 2-komponentslack, för att matcha din bils stil och dina personliga preferenser. Pulverlackering i silver är särskilt populärt för sin hållbarhet och eleganta glans.

Efter lackeringen applicerar vi en klarlack för extra skydd och glans. Varje steg i vår process är utformad för att säkerställa att dina fälgar inte bara ser fantastiska ut, utan också håller länge. Skicka dina fälgar till oss idag för en komplett renovering som överträffar dina förväntningar. Så kontakta oss redan idag om du behöver fixa dina fälgar, oavsett om du befinner dig i Göteborg, Stockholm eller någon annan del av Sverige.

Kontakta oss

Har du frågor om fälgrenovering, Diamond cut eller fälgriktning? Vill du boka en tid? Vi är här för att hjälpa dig! Skicka ett mejl eller ring oss för personlig service och ett snabbt svar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina fälgar.

Kontakta oss