Fälgrenovering av MC-fälgar.

Vi på Fälgfixarn Däckman erbjuder renovering av MC-fälgar med högsta precision och kvalitet. Processen börjar med en noggrann inspektion för att identifiera skador som repor, bucklor och korrosion. Därefter rengörs fälgarna grundligt för att avlägsna smuts och föroreningar.

Skador repareras genom svetsning eller riktning för att återställa fälgens ursprungliga form. Glasblästring används för att förbereda ytan inför lackering, vilket ger en jämn och ren yta. Lackering kan ske i olika färger och ytbehandlingar, inklusive pulverlackering, för en hållbar och attraktiv finish.

Diamond Cut-teknik

Vi kan även använda Diamond Cut-teknik för att ge fälgarna en spegelblank, exklusiv yta. Slutligen appliceras en klarlack för att skydda fälgarna och ge dem en långvarig glans.

Genom att välja professionell fälgrenovering hos oss på Fälgfixarn, säkerställer du att dina MC-fälgar ser fantastiska ut och presterar optimalt. Oavsett om du har en klassisk motorcykel eller en modern sporthoj, kan vi hjälpa dig att hålla dina fälgar i toppskick. Kontakta oss idag!

Kontakta oss