Fälgriktning för ökad körkomfort.

Fälgriktning är en kritisk process som återställer skeva eller böjda fälgar till deras ursprungliga form, vilket förbättrar körkomforten och säkerheten. En skev fälg kan orsaka vibrationer och påverka bilens hantering negativt, vilket kan leda till ökat slitage på däcken och andra hjulkomponenter. Genom fälgriktning appliceras exakt tryck på specifika områden av fälgen med specialiserade maskiner för att återställa dess rätta form.

Denna process är också kostnadseffektiv jämfört med att köpa nya fälgar, och det är ett miljövänligt alternativ eftersom det minskar behovet av att tillverka och transportera nya fälgar. Dessutom bidrar fälgriktning till att förlänga livslängden på dina fälgar, vilket är ekonomiskt fördelaktigt.

Öka bilens prestanda med fälgriktning

Genom att säkerställa att dina fälgar är raka, kan du förbättra bilens prestanda och förhindra att små problem utvecklas till större, dyrare reparationer. Fälgriktning kan också påverka bränsleekonomin positivt, eftersom korrekt justerade fälgar minskar rullmotståndet.

Vi använder avancerad utrustning och noggranna metoder för att utföra fälgriktning. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av fälgar, inklusive de som är svårare att justera. Vårt mål är att återställa dina fälgar till perfekt skick och säkerställa en smidig och säker körning.

Kontakta oss idag för att boka en tid för fälgriktning och upplev skillnaden i bilens prestanda och komfort.

Kontakta oss