Lackera fälgar hos oss för bästa resultat.

Att lackera fälgarna är en viktig del av fälgrenovering som förbättrar både utseendet och hållbarheten på dina hjul. Lackering börjar med en noggrann rengöring och blästring för att avlägsna smuts, damm och mindre repor. Detta skapar en jämn yta för att applicera lacken och säkerställa ett perfekt resultat.

Vi använder högkvalitativ lack och har tillgång till alla originalkulörer från biltillverkarna, vilket säkerställer att fälgarna matchar perfekt med resten av bilen.

Det finns flera typer av lackering att välja mellan för att passa din stil och behov:

Pulverlackering är en populär metod som innebär att ett pulver appliceras på fälgarna och sedan bakas i en ugn. Detta skapar en hållbar och slitstark yta som är motståndskraftig mot repor och korrosion.

Blank antracit ger en högblank, mörkgrå finish som ger ett elegant och modernt utseende. Denna typ av lackering är perfekt för att ge fälgarna ett sofistikerat utseende.

Matt antracit erbjuder en matt, mörkgrå yta som ger ett subtilt och stilrent intryck. Det är ett utmärkt val för dem som vill ha en diskret men ändå attraktiv finish på sina fälgar.

Chrome silver ger fälgarna en glänsande, spegelblank yta som liknar krom. Denna typ av lackering är idealisk för att ge fälgarna en lysande och iögonfallande look.

Blank svart är en klassisk och tidlös färg som ger fälgarna en djup och reflekterande finish. Detta val passar perfekt för alla typer av bilar och ger dem ett elegant och sofistikerat utseende.

Matt svart erbjuder en icke-reflekterande, stilren yta som ger en modern och sportig look. Det är ett populärt val för dem som vill ha en diskret men ändå imponerande finish.

Pulversvart kombinerar fördelarna med pulverlackering med den djupa, rika färgen av svart. Detta skapar en slitstark och elegant yta som håller länge.

Oavsett vilken typ av lackering du väljer, kan du vara säker på att vi lackar dina fälgar med högsta precision och kvalitet. Lackera fälgarna hos oss och ge dem ett nytt, imponerande utseende som både skyddar och förhöjer deras utseende.

Diamond cut lackering

För fälgar med Diamond cut svarvas kanterna med en helautomatisk CNC-maskin. Detta steg är viktigt för att uppnå den högsta möjliga precisionen och en snygg finish. När svarvningen är klar, appliceras en klarlack för att skydda ytan och ge en glansig, hållbar finish. Denna klarlack är inte bara estetisk utan fungerar också som ett skyddande lager mot framtida skador och korrosion.

Förlänger fälgarnas livslängd

Lackeringen av fälgarna är inte bara en kosmetisk förbättring utan också en skyddsprocess som förlänger livslängden på fälgarna. Genom att fixa fälgarna med professionell lackering kan du återställa dem till sitt ursprungliga skick eller till och med förbättra deras utseende.

Lackering är ett av de sista stegen i fälgrenovering, men det är avgörande för att säkerställa att fälgarna ser ut och presterar som nya. Välj oss för att få dina fälgar att se fantastiska ut igen! Lackera dina fälgar hos oss i vår verkstad i Västra Frölunda, nära Göteborg.

Kontakta oss