Glastblästring + kemiskt bad för fälgrenovering

Glasblästring är en avancerad teknik som används för att rengöra och förbereda fälgar för renovering. Denna metod använder små glaskulor som blåses mot fälgens yta under högt tryck, vilket effektivt tar bort rost, färgrester och andra föroreningar. Genom att använda glasblästring kan man nå in i svåråtkomliga områden och säkerställa en jämn och ren yta.

Fördelarna med glasblästring inkluderar en jämn och slät yta som är idealisk för vidare ytbehandling, såsom lackering. Denna process är också skonsam mot fälgen, vilket minskar risken för ytterligare skador. Glasblästring är särskilt användbart för att förbereda fälgarna för applicering av nya ytbeläggningar, vilket ger ett bättre och mer hållbart slutresultat.

Miljövänlig metod

Denna metod är också miljövänlig eftersom den använder återvinningsbara glaskulor och inga kemikalier. Detta gör glasblästring till ett säkert val för både användaren och miljön. Efter glasblästringen är fälgarna redo för nästa steg i renoveringsprocessen, som kan inkludera pulverlackering eller annan ytbehandling.

Glasblästring är en kritisk del av fälgrenovering som säkerställer att dina fälgar är perfekt förberedda för en ny och hållbar finish. Välj glasblästring för att ge dina fälgar en grundlig rengöring och optimal ytbehandling. Kontakta oss idag och skicka in dina fälgar för en ordentlig fälgrenovering. Vi är din partner för att renovera och fixa fälgar i Göteborg, Stockholm och hela Sverige.

Kemiskt bad för fälgrenovering

Kemiskt bad är en viktig process vid fälgrenovering som avlägsnar fett, olja, smuts och oxidering från fälgens yta. Fälgarna sänks ned i en kemisk lösning som effektivt rengör utan att skada materialet. Denna metod säkerställer att ytan blir helt ren och fri från föroreningar, vilket är avgörande för att uppnå ett optimalt resultat vid vidare behandling som blästring eller lackering.

Skonsam alternativ

 Efter ett kemiskt bad är fälgarna perfekt förberedda för nästa steg i renoveringen, vilket ger en hållbar och estetiskt tilltalande finish. Välj kemiskt bad för en djupgående och skonsam rengöring av dina fälgar. Denna metod är särskilt effektiv för att avlägsna ingrodda föroreningar och är ett nödvändigt steg för att garantera bästa möjliga resultat och hållbarhet.

Jämfört med glasblästring ger kemiskt bad en grundligare rengöring och säkerställer att även de minsta partiklarna avlägsnas. Välj oss för glasblästring, kemiskt bad och fälgrenovering i Göteborg och Stockholm. Vi garanterar perfekta resultat och enastående service.

Kontakta oss