Om oss

Sveriges bästa fälgrenovering.

I över 30 år har fälgreparatören Cina Timle arbetat med att renovera fälgar. Hennes resa började när hon extrajobbade hos sin mamma, som grundade Däckman 1971. År 1992 expanderade Cina verksamheten, vilket resulterade i Fälgfixarn Däckman.

Idag är företaget en komplett däck- och fälgservicefirma i Västra Frölunda, Göteborg och tar emot fälgar över hela Sverige och även från utlandet.

Kontakta oss

Fälgrenovering i hela Sverige.

Hos Fälgfixarn Däckman förvandlas även de mest skadade fälgarna till nyskick. Det är alltid lönsamt att reparera originalfälgar, särskilt eftersom många bilar idag har dyra aluminiumfälgar.  Generellt så sitter det aluminiumfälgar på de flesta bilarna idag, även mindre dyra bilar ofta har aluminiumfälgar, vilket gör reparation ekonomiskt fördelaktigt.

Hantverk

Arbetet med fälgreparationer är ett noggrant hantverk som innefattar svetsning, riktning och lackering. Varje uppdrag kräver precision och tid, och vi uppskattar de utmaningar som arbetet medför. Trots lång erfarenhet får vi fortfarande många utmanande uppdrag från våra kunder.

Fälgfixarn Däckman har storkunder som BMW, Hedin Bil, Bilia och Audi, och vår gedigna kunskap och erfarenhet är högt uppskattade. Vi är också kända för våra generösa öppettider, med start klockan 06.00 varje vardag.

Välj en riktig fälgfixare

I Sverige finns endast tre fälgreparatörer, och vi är en av dem. Kunderna strömmar till redan vid öppningstiden, vilket visar på behovet av snabba och effektiva reparationer. Många vill få bilen fixad innan de ska till jobbet, vilket understryker vikten av tillgänglig och pålitlig service för både privatpersoner och företag.

Kontakta oss

Har du frågor om fälgrenovering, Diamond cut eller fälgriktning? Vill du boka en tid? Vi är här för att hjälpa dig! Skicka ett mejl eller ring oss för personlig service och ett snabbt svar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina fälgar.

Kontakta oss